HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > A pozitúra nem garancia az élvezetre

t: 4312

A pozitúra nem garancia az élvezetre

A szexben is tréningben kell lenni

Lehet normális nemi életet élni heti kétszeri szeretkezéssel? Én többször kívánom, de a partnerem azt mondta, hogyha túl sokszor lenne, akkor megunnánk, én ezt hülyeségnek tartottam. Most kinek van igaza?

A gyakoriság inkább kívánatos: amilyen működését a szervezetnek nem trenírozzuk, az teljesítményében leépül előbb vagy utóbb. A szexben is tréningben kell lenni. Az unalom a ritka szexben is bekövetkezik, logikusan még gyakrabban, mint a sűrűn végzett szex esetén. Az unalomnak más okai vannak.
A heti kettő normális lenne, ha neked elég lenne. De hát nem az. :)

*

Sok női újságban írják, hogy az orgazmus legjobban úgy garantált, ha a nő van felül lovaglópózban. A én hibám, ha így nem tudok a csúcsra jutni? Vagy valamit rosszul csinálok?
Más pozitúrában nincs gond a beteljesüléssel. Tudnának valami extra tippet adni? Esetleg új pozitúraleírásokat? Szeretnénk még több pózt kipróbálni a barátommal.

A klasszikus lovaglópóz sokaknak nyújt örömet, és sok férfinak több időt és jó látványt. A variációkból, amiket pózoknak hívunk, körülbelül 400 van. A lovaglópozíción belül is alakítható ez. A lábad állása és a combok feszítettsége, a csípőd helyzete stb. élvezetesebbé teheti számodra is bármelyiket. Lehet kísérletezni ezzel és a többi pózzal is. A pénisz megtörését kerüljétek el.
Hamarosan hozzáférhetővé válnak azon kutatásaink, melyekben a pénisz-hüvely kapcsolathoz javasolható pózok összességét megtanulhatjátok majd.

*

Hallottam/olvastam sokat a női G-pontról, illetve az ingerlése által kiváltható orgazmusról. Ezzel kapcsolatosan sok helyen megemlítik, hogy a G-pont ingerlésével bekövetkező orgazmuskor a nők is kilövellnek valamilyen anyagot a húgycsövükből, ami nem vizelet (tehát nem bepisil a nő, hanem "ejakulál"). Párommal eddig még nem próbálkoztunk a G-pont megkeresésével, így nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Ugyanakkor érdekelne, hogy valóban így van-e.
Másik kérdésem: terhes nő esetében veszélyt jelenthet a magzatra a nő orgazmusa? A veszélyesség szempontjából van különbség a klitorális/hüvelyi/G-pont orgazmus között?

Nem jelent veszélyt egyik orgazmus sem. Technikailag némileg kíméletesebb szex szükséges a terhesség vége felé, és minden olyan esetben, amikor más okból veszélyeztetett az állapot vagy a nő maga ezt igényli. Az orgazmus jó az anyának, ezért jó a magzatnak is. A jól működő terhes méh spontán is összehúzódik, a szex során pedig erőteljes és sűrűbb összehúzódások történnek. Ez normális dolog, a magzat is jól bírja, és az anyának is kellően boldog életet biztosít. A fizikai túlterheltséget az anyák érzik, és ha a kapcsolat jó, a szex finomítható szükség esetén. Úgy és annyira, hogy az élvezet ne csökkenjen ettől az alkalmazkodástól. A szexhiányos terhesség nem kedvez az utána történő visszaállásnak sem. A szexuális élet, ha egyszer leépült, általában nehezen vagy nem jön helyre magától.
A női magömlésről a korábban megjelent levelezésünkben megtalálod a választ.

Hagyni kell magunkat meglepni!

35 éves nő vagyok, 14 éve élek boldog házaséletet férjemmel. Házasságkötésünkkor a nemi életben meglehetősen tapasztalatlanok voltunk. Mindkettőnknek első kapcsolatunk volt. Én egyáltalán arról sem tudtam, hogy a nőknél is van orgazmus. Ezért erre nem is került sor, csak először 8 évi házasság után. Akkor spontán csiklóingerlés által elélveztem. Borzasztóan jó volt!
Utána sokszor elélveztem így. De hüvelyi orgazmusom nem volt. Én kísérletezgetni kezdtem önkielégítésekkel, és ez nagyon jól bejött. Különböző péniszhelyettesítő dolgokkal hatalmasakat tudok élvezni, pedig a mérete nem nagyobb a pénisznél. De a férjem péniszével ez nem megy, vagy csak sokára és nem olyan nagy az élvezetem, mint egyedül. Pedig nem a méreten múlik, ezt már kitapasztaltam. Egész kis dolog is elég hozzá, akár az ujjam.
Miért van ez, hogy egyedül hatalmasakat élvezek, vele nem, pedig nagyon jó a viszony közöttünk? Nincs semmi súrlódás, nagyon imádom őt, begerjedek a csupasz látványától is, és nagyon élvezem az egész együttlétet, de a hüvelyem nem ingerli annyira, hogy a csúcsra jussak. És ez zavar. Szeretném neki is azt az örömet nyújtani, hogy el tud juttatni a csúcsra, és magamnak is természetesen. Hol a megoldás?

A páros szex bonyolultabb dolog, mint egyedül csinálni:
1. megosztja a figyelmedet,
2. megosztja az energiádat,
3. mást kíván tőled,
4. függsz a másiktól,
5. együtt kell működni,
6. nem stresszmentes,
7. inspirálódni és inspirálni kell egyszerre,
8. a fantáziát a realitás fékezheti,
9. "idegen" közegben kell élni.

Ezek mind pluszlehetőségek, de többletterhelést is rónak rád. Egyedül tehát sokkal könnyebben megy. A probléma nem ez, hanem ebből adódik. Ha túlságosan hozzászoktál az egyedüli örömökhöz, akkor csak személyi tréningen tudunk segíteni.

*

21 éves lány vagyok, és még szűz. Aránylag jól nézek ki, és van sikerem a srácoknál. Kívánom a szexet, de úgy érzem, hogy csak egy komolyabb párkapcsolatban tudnám elkezdeni, ami még nem jött eddig össze nekem. Talán azért, mert nehéz olyan srácot találni, aki megfelel az elvárásaimnak (viselkedés szempontjából). Baj-e, ha várok? Sokan azt mondtak, hogy hülye vagyok, és hogy nincs értelme, hogy tartogassam a szüzességemet.
Én se tartogatni akarom, sőt! :) Csak nem tudom elképzelni, hogy elkezdjem valakivel, akiről tudom, hogy másnap más csaj ágyába bújik. Akiről tudom, hogy csak szexet akar tőlem.
Baj, ha így gondolkozom?

A lányok és a fiúk is gondolkodhatnak hozzád hasonlóan. De mi értelme vajon egy elképzelés szerint élni?
A szexhez elegendő a kívánság is, és lehet egyszeri alkalomról is szó. Ebből a szempontból mellékes, hogy egyúttal elveszítheted a szüzességedet is. Nem mellékes viszont az, hogy ideje-e már elkezdeni a női életet. Ha pontosan tudod, hogy kire és mire vársz, akkor érthető, hogy vársz. Ha tudod, hogy élvezetet akarsz élvezetes módon, akkor is érthető, hogy mit kell lépned. Ha nem akarsz semmit, csak ideáid vannak, akkor hiába lenne itt az ideje valaminek, nem fogsz tudni róla, mert valami mással foglalkozol, mint ami létezik. Ha kritikusan nézed a lehetőségeidet, akkor csoda nem tud veled történni. Szerezz magadnak örömet azzal, hogy hagyod meglepni magadat mások által.

női lapozó

2005.09.11

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok