HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Negyven felett a legjobb a szex

t: 3409

Negyven felett a legjobb a szex

A Health Plus magazin Nagy-Britanniában több mint kétezer negyven év feletti nőt kérdezett meg arról, hogy milyen a házaséletük, és az eredmény nem az lett, amire számítottak. Kiderült ugyanis, hogy az érett korba lépett hölgyek jelentős része nem hogy unja a házasságát, hanem kifejezetten élvezi azt. Sőt, sokkal jobban élvezi, mint a húszas vagy harmincas éveiben. A megkérdezett brit nők több mint 75 százaléka vallotta azt, hogy még soha eddigi életében nem élvezte úgy a szexet, mint most, és 67 százalékuk esetében ez az érzés a házasságon belül valósult meg. Akik a férjük mellett tapasztalták meg az érzést, sokkal hűségesebbek lettek, újra beleszerettek párjukba.

Egyébként a nők 82 százaléka szerint a szex ugyanolyan fontos, mint eddigi életük során, sőt, 45 százalék azt is bevallotta, hogy sokkal jobban kívánják most az intim együttlétet párjukkal, mint korábban. Az étvágy mellett a minőség iránti érzékenység is megnőtt, a megkérdezett nők 69 százaléka sokkal több mindent bevállal az ágyban, és a legtöbben úgy gondolják, hogy a jó szex egy életen át kitarthat két ember között.

A magazin a kutatásokat értékelve arra az álláspontra jutott, amelyet Colette Harris főszerkesztő vetett papírra: a nők negyven felett már teljes lényükkel képesek a szexuális élmények befogadására, éretten és tapasztaltan kezelik magukat és partnerüket, meg tudják élni a boldogságot.

női lapozó

2005.09.11

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok