HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > A férfi erogén zónái – 15 lépésben

t: 3922

A férfi erogén zónái – 15 lépésben

A szexualitás ne tartozzon a tabutémák közé: test és a lélek tökéletes egybeolvadása mindenkor a vágy és a boldogság forrásának minősül. Egymás érintése, kényeztetése, a szexuális odafigyelés éppen csak egy kis energiát igényel…

1. Hajtő és fejbőr
Ugye ismered azt a kellemes bizsergést, amely akkor fut végig a testeden, amikor a fodrász belemasszírozza a sampont a fejbőrbe. Nos, ez a mozdulatsor a férfinak is éppen olyan jólesik.

Körkörösen, ujjheggyel masszírozd. Figyeld közben a párod arcát. Becsukja-e szemét, elernyednek-e vonásai? Ha igen, akkor jól csináltad….

2. Szemhéj
Ha már becsukta a szemét, használd ki a pillanatot, és adj apró csókokat érzékeny szemhéjaira. Óvatosan, ne nyomd rá a szádat, ne is csináld túl sokáig, máskülönben megijesztheted.

3. Fül, fülcimpa
Az egyik legforróbb zóna: a vékony bőr alatt rengeteg idegvégződés bújik meg, amelyek villámgyorsan elárulnak mindent az agynak. Légy tehát gyengéd és óvatos a cimpa harapdálásával. Forrón lehelj bele a fülbe, és suttogj izgató szavakat.

4. Ajkak
Kiélheted végre hódító szenvedélyed, párod már az első puszira reagálni fog. Még nagyobb a hatás, ha közben gyengéden harapdálod ajkait. A későbbi forró csókokkal aztán teljesen bepörgetheted.

5. Nyaktól a vállig
Egy kínai mondás szerint, ha megreked az erő, kevésbé élvezetes a szex. Ezt elkerülendő, masszírozd meg a férfi görcsös nyaki izmait a legfelső csigolyáktól, egészen a kulcscsontig. Ezáltal sok energia szabadul fel. Néha már az is elég, ha ajkaddal megérinted. Karmolni vagy harapni azonban tilos!

6. Torok és vállgödör
Minél gyorsabban ver a szív, annál izgatottabb az ember. Fokozhatja a pulzusszámot, ha ajkad vagy ujjhegyed végighúzod a nyaki ütőéren, a vállgödörig.

7. Mellbimbók
A férfinál többnyire alábecsülik e tájék szerepét. Pedig ugyanolyan érzékenyen reagál a simogatásokra. Csókolgatásra a mellbimbók megmerevednek, kellemes bizsergés fut végig a testen.

8. A felkar belső oldala
A kínai szerelmi okosok szerint itt fut az egyik úgynevezett szexmeridián, egészen a középső ujj hegyéig. Fordíts különös figyelmet erre a tájékra, mert ez a vágy bölcsője. A vállgödörtől kezdve csókold végig ezt a bizonyos meridiánt. A férfi segítségképpen emelje fel mindkét karját, ily módon védtelen lesz - a többség szereti ezt az érzést.

9. Kezek
A kezek nemcsak simogatásra és masszírozásra valók. A legérzékenyebb pont a középső ujjban végződő szexmeridián. Tedd oda hüvelykujjad, mutatóujjad pedig a kézfejre. Nyomkod két percig, majd a csuklóhajlatnak a kisujjhoz legközelebb eső pontját fogd meg hüvelyk- és mutatóujjaddal. A csipesztechnika felélénkíti a fáradt férfit.

10. Has és lágyék
Különösen érzékeny terület, leginkább három ujjnyival a köldök alatt. Tenyereddel végezz könnyed, masszírozó mozdulatokat, egyre lejjebb, a lágyékig. Ne csináld túl finoman, mert akkor csiklandozni fog.

11. Hímvessző, herék
A legérzékibb részek. Minden megengedett, semmi nem természetellenes, ami mindkét félnek örömet okoz.

12. Derék
A gerincoszlop mentén futnak a idegpályák, itt az életerőközpont. Tenyereddel körözz a gerinc mellett, lehetőleg felülről lefelé. Tedd kezed a vesetájékra – nagyszerű feszültségoldó. Folytasd a mozdulatokat gyengéden a farkcsontig.

13. Fenék
A nő figyeli a férfi fenekét - a férfi pedig tudja ezt. Simogasd és gyúrd meg, de ne túl erősen. Különösen izgató, ha a comb és a fenék hajlata felől érkezik a kéz.

14. A comb belső oldala
Finom és érzékeny a bőr a legnagyobb vágyközpont közelében. Errefelé különösen izgató minden simogatás, minden csók.

15. Lábak
Legérzékenyebbek a lábfej felső részei, illetve a lábujjak. Nyomkod-gyúrd meg, mielőtt a legfőbb szexpontra térnél rá: a sarok hátsó harmadára. Ez a rész ugyanis a herékkel áll összeköttetésben.

nana

2005.09.06

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok