HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Egyéjszakás kalandok

t: 4153

Egyéjszakás kalandok

Csak egy éjszaka, rendben?
Egyértelmű helyzet, a kimenetele azonban háromesélyes. Leggyakrabban mindketten elfelejtik. Az is lehet, hogy az egyik fél ismételni akar, s előfordulhat, hogy a jól sikerült estéből kapcsolat bontakozik ki. A nők gyakran eldöntik előre, mire kell nekik a fickó és nem szívesen találkoznak újra. A gond akkor kezdődik, ha a pasi újabb randit szeretne.

– A kudarc elkerülhető, ha az ilyen kalandokat is úgy kezeljük, hogy „emlékezetesek” maradjanak – mondja dr. Belső Nóra pszichiáter. – A nő érezze, hogy akkor és ott ő a legfontosabb. Ettől az egész játék élvezetesebb, nagyobb az esélye, hogy ha megtetszettek egymásnak, megismételhetik a találkát. Gyakori trükk a férfiak részéről, hogy a vad éjszaka után nem jelentkeznek, csak hetek, hónapok múlva bukkannak fel újra. Azt gondolják, hogy a nőket izgatja, miért nem keresik őket, és örülnek, ha végre előkerül a pasi. A legtöbb nő ezzel szemben azt gondolja ilyenkor, hogy a srác nem talált jobbat náluk. Ez a félreértés elkerülhető, ha az együttlétet követően meleg szavakkal búcsúzik a hölgytől: „remélem, neked is olyan kellemes volt, mint nekem, talán megengeded, hogy egyszer még keresselek”. Hoppá! „Kedves és őszinte, miért is ne?”– gondolja majd magában partnere.

Beleszerettem!
Kalandorokkal is előfordul, hogy rájönnek, olyan nővel találkoztak, aki többet jelenthetne. A nőkben még izgatóbb, hogy megszerezhetetlennek tűnnek.– Ezek a hölgyek a vágykeltés örömében lubickolnak. Akkor „kezelhetők”, ha a férfi ezt az igényt nem „szolgálja ki” – mondja a pszichiáter. – Az ilyen helyzetek csapdákat rejtenek, amelyekben mindkét fél sérülhet. Ha meg akarja tartani a nőt, be kell vetnie néhány trükköt. Tartsa vele a kapcsolatot, de ne zaklassa naponta, az érzelmeiről pedig egy szót se ejtsen. Éreztesse, hogy fontos önnek. A nők ragaszkodnak azokhoz, akiktől megkapják ezt az érzést. Szője át az életét, egyszerre lásson a fejébe és a szívébe. Vigyen neki virágot, és ne feledje, a romantika, a holdfény és a pezsgő sem ment ki a divatból. A nem kalandor típusú nők előbb-utóbb elfogadják, amit kapnak, és a szerelem lassan kibontakozhat.

Egy éjszakából fényes menyegző kerekedhet?
Dr. Belső Nóra, pszichiáter: „Jó a nő, de mégsem ő kell.” Minden kapcsolat elérkezik hasonló fordulóponthoz. A pasikban megszólal a belső hang: tényleg ezt akarom? A férfiak a kapcsolat elején megérzik, mi alakulhat ki a nővel. A hölgyek ezzel szemben már a legelején sokszor hangoztatják: ebből bármi lehet. Tapogatózni kezdenek. Ilyenkor megy szét sok kapcsolat, ahol a férfi félrevezető taktikát alkalmazott. Jönnek a „hogyan mondjam meg neki” helyzet klasszikusai: elmaradozások, sürgős munkák, elutazás. Ez megalázó, elrontja a szép emlékeket. Megoldás az őszinte viselkedés. A nők becsülik azt a pasit, aki egyenrangú partnerként tiszteli őket.

nana

2005.08.31

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok