HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > A legszexisebb testrész

t: 3251

A legszexisebb testrész

A régi Kínában úgy tartották, ha egy nőnek nagy, mély köldöke van, az az erő és a szépség jelével rendelkezik. A szép formájú köldököt a babhoz hasonlították. 20 éve még elrejtettük. Aztán A 80-as évek elején Madonna botrányt csinált kilátszó köldökével és egyben divatot is teremtett. Ma sok hölgy a szexis megjelenést és a nõiességét összekapcsolja a köldöke mutogatásával. Mégis nehéz eldönteni, melyik a szép köldök.

A köldökből a 90-es évekre üzlet lett. Immár ékszer ékesíti a hölgyek hasát és az európai nők is tetoválásokkal emelik ki a köldököt. Magyarországon 10 éve teret kezdtek hódítanak a köldökékszerek. Ki-ki szalonokban diszítteti hasa kisebb-nagyobb üregét.

Nem egy finom beavatkozás. S mindez miért? Mert sokan szexisnek tartják.

Hogy kinek milyen formájú hasának éke annak sokan túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítanak. A leggyakoribb a mélyen ülő köldök, ezért azt gondoljuk, ami egy picit kiáll, az már jó nem lehet. Tévhit azonban, hogy a kidudorodó köldök azért áll ki, mert a remegő kezű apuka, vagy a sietős orvos rosszul vágta el. A művelet ugyanis minden esetben ugyanúgy történik.

„A bőrköldök és a köldökzsinór határától kb. egy cm-re helyezi fel a csatot távolabb egy másik lefogást csinál. A kettő között vágjuk el a köldököt. Gyakorlatilag ezt bárki elvégezheti” – mondta Dr. Valent Sándor, a II. számú szülészeti klinika osztályvezető orvosa.

Ráadásul még elrontani sem lehet. Ugyanis nem ezen múlik, hogy kerek, gödrös, puklis, pici vagy nagy lesz valakinek a köldöke. Ez a hasfalon és leginkább a véletlenen múlik. A végeredményt tehát a természet oldja meg. Az már más kérdés hogy ezt a bizonyos eredményt mindenki másként látja szépnek
„ Picit kint legye”
„ Legyen benne egy kis gombocska”

Tehát leginkább, nem egy nagy pocakon, hanem egy helyes kis gödörben mélyen, egy sima feszes hasfalon mutat jól az egyik legizgalmasabb testrészünk.

(online)

2005.08.24

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok