HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > A Tantrikus szex alapjai

t: 3870

A Tantrikus szex alapjai

Egy test, egy lélek
A szexuális energia hatalmas erõ, melyet kellõ alázattal, tanulni akarással és szeretettel társunk és saját javunkra fordíthatunk. Spirituális fejlõdésünk kulcsa a tanulás –miért lenne ez másképp a testi szerelemben? Szeretkezéseink közösen megélt új dimenziókat tárnak fel elõttünk, amelyek megerõsítik egymás iránti láthatatlan köldökzsinórunkat: egónkat magunk mögött hagyva egy testté, egy lélekké válhatunk szerelmünkkel. E misztikus találkozás révén eltûnik minden, ami egónknak fontos: elõítéleteink, kritikus énünk, problémáink, megfelelni akarásunk és az a sok-sok negatív érzés, amelyet magunkban hurcolunk. Az egyesülés pillanatában nincsenek rossz gondolatok, sérelmek, fájdalmak, vagy kudarcok, csak végtelen és önzetlen szeretet, harmónia és újjászületés. Egónk „meghal”, hogy egy magasabb szinten újjászülethessen. Egy olyan dimenzióban, ahol nincs „õ” és „én”, csak „mi” vagyunk.

A gyönyör Napkorongja
A Tantra lényege a kétnemûség. A férfi és a nõ teste szeretkezés közben közös energiakört hoz létre. A tökéletes egyensúlyt, amelyben kiegészítik egymást. A Tantrikus szexben kiemelt fontosságú a lassúság és a teljes ellazultság. Ez 1-3 órás szeretkezést jelent. A Tantra célja nem pusztán a szexuális gyönyör, sokkal inkább a felszabadult szexuális energiák hatására megélt transzcendens egyesülés, egyfajta meditáció, mely során tudatunk kiszélesedik.

Végtelen szerelmeskedés az érzékek óceánjában
A tantrikus szeretõk a nemi izgalmat hosszabban élik meg, mint a „hagyományos” szexuális együttlétek során. Az aktust megelõzõen az elõjáték gyakran egy órán át is eltarthat. Az orális szexnek kiemelten nagy szerepe van, mivel az ajkak és a nyelv sokkal erõsebb ingerátadásra képesek, mint a kezek, vagy maga az aktus. Meg kell várni azt a pillanatot, amikor a test minden atomja szinte remeg az izgalomtól és csak akkor szabad megkezdeni nagyon lassan, nagyon gyengéden az egyesülést. Az izgalom szakaszában a nemi mirigyek hormonokkal árasztják el a testet, ezért fontos, hogy tudatos késleltetés és megfelelõ légzéstechnika alkalmazásával ez az érzés lehetõ legtovább tartson. Szeretkezésünk olyan lesz, mint a lassan hullámzó óceán: minél inkább elnyújtjuk a végsõ beteljesülést a nagy hullámok elõtt, annál magasabbra juthatunk és akár órákon át ringatózhatunk egymásban, a tetõpont pedig egészen biztosan felejthetetlen élmény lesz…

Béke, nyugalom, szeretet
Kellõ gyakorlással a nõhöz hasonlóan férfi is számos belsõ orgazmust tud elérni, míg beleolvad a végsõ gyönyörbe. Az ejakuláció -ha túl gyorsan következik be- energiaveszteséggel jár. Amennyiben késleltetik, a csúcspontot elérve szexuális energiával tölti fel a testet. Az orgazmus pillanatában megnyílnak energia-csakráink, így közös energiakör alakul ki a férfi és a nő között. Ez az a pillanat, amikor a szerelmesek a hetedik menyországban érzik magukat. A kielégülést követõen a test ellazul, ilyenkor pezsdülnek fel a gyógyító energiák, szerelmet, békét, harmóniát árasztunk szerelmünk felé. Ezekben a percekben sérülékenyek, érzékenyek vagyunk, ezért kiemelten fontos, hogy társunkat gyengéden cirógassuk, megöleljük, megcsókoljuk, karjaiba bújjunk, szerelmet, odaadást sugározzunk felé.

(nana)

2005.07.04

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok