HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > A brit férfiak 80 százaléka nem tudja, mi az az előjáték

t: 1520

A brit férfiak 80 százaléka nem tudja, mi az az előjáték

A Beau Blue 10 000 férfit és nőt kérdezett meg, akik 17 és 70 év közöttiek voltak. A felmérést az első nemzeti előjáték-nap (National Foreplay Day) alkalmából készítették. Az esemény frontemberének Jordant kérték föl, aki elmondta: "A szex előjáték nélkül olyan, mint a pirítós vaj nélkül. És mégis vannak olyanok ebben az országban, akik szerint anélkül is elboldogul az ember, de ez szerintem egyáltalán nincs így."

A férfiak nagyra értékelték magukat az előjátékban. Azok közül, akik ismerték egyáltalán, 70 százalékuk a maximális 10 pontból kilencet adott a saját technikájára. A nők szemszögéből ez kissé másképp fest. Ők ezeket a magukat technikásnak tartó szeretőket csak hat pontra értékelték. Magukkal sem voltak kíméletesebbek a nők, saját előjátékukra tíz pontból ötöt adtak.

Az előjáték fejedelmei a meleg férfiak és nők, akik 25 perccel többet töltenek előjátékkal, mint az országos átlag. A felmérés szerint a legtöbb időt, 40 percet a könyvelők szánnak az előjátékra, míg a bolti eladók csupán két percet.

[origo]

2005.07.01

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok