HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Nőket is felizgatunk a leszbishow-nkkal

t: 2136

Nőket is felizgatunk a leszbishow-nkkal

Corinna és Ági tökéletes ellentétei egymásnak. Az ellentmondások adják meg azt a bizsergető szexualitást, ami különlegessé teszi az amúgy is szokatlan párost. Ági harmincnyolc éves, minden mozdulata érett, óvó gyengédséget sugároz fiatal és nyughatatlan társnője, Corinna felé. Öt évvel ezelőtt léptek fel először együtt. Bár Ági csak a színpadon simogat lányokat, hamar jó barátságba keveredett Corinnával, aki viszont nem korlátozza vadászterületét kor vagy nem szerint.
- Az embert nézem, nem pedig azt, hogy férfi vagy nő, aki megtetszik nekem. Az édesanyám mindig arra tanított, hogy ne féljek kilógni a sorból, vállaljam azt, aki vagyok. A barátnőimet ugyanúgy elfogadta, mint a barátaimat. Mindkét nemből volt már nagy szerelmem. Sőt, az is előfordult már, hogy nem tudtam választani, kivel töltsem az éjszakát, így mindketten velem aludtak. Nekem két dolog fontos az életben: a tánc és a szerelem. Egyik nélkül sem tudnék létezni. Szerencsésnek érzem magam, amiért azt csinálhatom, ami boldoggá tesz. Egyszer az egyik egyetemi klubban léptünk fel a barátnőmmel. Annyira belejöttem a műsorba, hogy csak arra figyeltem fel, amikor a szervezők szólongatni kezdtek: Hé lányok, már vagy öt perce vége a zenének! Egyébként a nőket is fel tudjuk izgatni a műsorunkkal.
Corinna gyakran látogatja meg Ágit, aki szívesen ad tanácsot a csélcsap szőkeségnek szerelmi ügyekben.
- Húsz éve táncolok az éjszakában, nem hiszem, hogy van olyan, amivel meg lehetne lepni. Néha aggódom ezért a kis bolondért - bök a fejével Corinna felé.
Szükségem van némi türelemre, amíg kivárom, hogy a két nő menetre kész legyen. Végre megérkezünk az éjszakai bárba és a két nő veszett táncba kezd. A színpadon is a fekete asszony irányít, úgy nézi partnerét, hogy már az maga a kísértés. Nézem a közönséget és közben azon gondolkodom: sokért nem adnám, ha most belelátnék a pasasok fejébe!
(Holnapi számunkban a live show titkaiba avat be Giudy és Attila, akik a színpadon kívül is egy párt alkotnak. )

2005.03.10

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok