HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Élvezd erotikus fantáziádat!

t: 1610

Élvezd erotikus fantáziádat!

Szeretnénk kívánatosak és erotikusak lenni, és kiélvezni minden pillanatot – mindez azonban csak akkor lehetséges, ha az ember szerelmes: méghozzá saját magába! Hogyan? Egyszerűen. Csak ismernünk kell saját magunkat, igényeinket, és szeretnünk kell a testünket úgy, ahogy van. Vállald fel kívánságaidat, vágyaidat! Összeállítottunk egy olyan programot, amellyel kicsit közelebb kerülhetsz saját érzéki forrásaidhoz. A megvalósításhoz sok sikert kívánunk!

1. Mennyire érzed magad erotikusnak?
Mire gondolsz most? Az adóbevallásra? A hétvégi bevásárlólistára? Nem túl izgató dolgok, igaz? Pedig az ilyen irányú kutatások szerint a legtöbb ember nagyon sűrűn gondol a szexre. Az közismert, hogy a férfiak gyakran és szívesen használják nemi képzelőerejüket. De mi a helyzet a nőkkel?

A férfiaknak viszonylag pontos ismereteik vannak saját erotikus vágyaikról. A nőknek ezzel szemben nehezebb érzéki lényként elfogadni magukat, és szabadon engedni a fantáziájukat. Ha elindul is a képzelődés, hamar közbeszól egy hang: ez nem illik egy jó kislányhoz! (A hang származhat akár anyánktól, nagymamánktól, nagynénikénktől, a gyermekkor-kamaszkor idejéből.) A nők már serdülőkoruk előtt felállítják ezeket a tabukat, amelyek aztán még felnőttkorukban is megakadályozzák, hogy igazán el tudják engedni magukat a megfelelő pillanatokban. Pedig ez nem jelent feltétlenül erkölcstelenséget. Akár egy fantasztikusan krémes fagylalt olvad szét a nyelvünkön, akár egy járókelő kölnije emlékeztet minket a tegnapi, kedvesünkkel töltött éjszakára, ezeket a pillanatokat meg kell tanulni élvezni.

Felejtsük el a régi rutint, és cseréljük le őket új szokásokra. A jó kislány mára asszonnyá érett, akinek joga van magát annyira szexinek érezni, amennyire csak szeretné. Ha leveted a régi gátlásokat, hamar észreveszed majd, hogyan kezd el szárnyalni a fantáziád anélkül, hogy ezzel akár magadnak, akár másnak ártanál. Sőt!

2. Néha húzódj félre, a leállósávba!
Amikor este levetkőzöl, képzeld azt, hogy sztriptízt adsz elő. Azt is képzeld el, hogy milyen lenne, ha te lennél a saját néződ. Fel tudnád izgatni magad? Mitől lesz igazán érzéki egy ilyen előadás? Igen, a tempótól. Időt kell hagyni arra, hogy minden mozdulatot élvezhess: amikor hátrasimítod a hajad, kikapcsolod a melltartódat, és lágyan ringatod a csípődet. Szép kis fantázia! – mondhatod erre. De csak az képes felfedezni erotikus potenciálját, aki tudja, mennyire jó érzés a lassúság. Figyeld meg, mennyi idő alatt érsz el a metróig, kensz meg egy lekváros kenyeret vagy púderozod be az arcod! Ugye, nem kell mindent ilyen gyorsan, kapkodva csinálni? Ha mindennel sietsz, nem csoda, ha észre sem veszed, milyen érzéki gondolatok fordulnak meg a fejedben. Kapcsolj eggyel kisebb sebességre, és élvezd az élet apró örömeit!

Az érzékiség forrása… Próbálj meg a nyomára bukkanni! A folyamatos külső vizsgálódás helyett azonban nézz inkább befelé. Haladj lassan. Koncentrálj a mozdulataidra. Érezd a medencédet – ez ugyanis az erotikát irányító központ! Élvezd, ahogy levetkőzöl – egyedül. A cipzárt gyorsan is le lehet húzni, de akár fokonként is csúsztatható. Ez ugyanolyan fontos különbség, mint az, ha valaki csak beugrik a zuhany alá, vagy forró, illatos fürdővel kényezteti magát. Vegyél egy gyönyörű hajkefét, és élvezd a simogatást, amikor fésülködsz. Ha bekrémezed magad, érintsd meg lassan, finoman a bőröd. A tested megérdemli a szeretetet, a gondoskodást.

3. Erotikus fantázia – a tested megsúgja, honnan indulj
Az érzéki képzelődés olyan, mint egy lepke. Színes, könnyű. Átsuhan a gondolatainkon, és megédesíti a hétköznapjainkat – ha észrevesszük egyáltalán. Lehet, hogy neked még mindig vannak gátlásaid, erkölcsi ellenvetéseid, ezért eláruljuk, hogy az álmodozás ugyanolyan fontos, mint a valóságos alvás, mert ha percekre is, de kikapcsolja a megterhelt agyat. Csak tőled függ, milyen forgatókönyv szerint haladnak el lelki szemeid előtt a képek. Hallgass a testedre! Figyeld saját lélegzetvételedet. Gyorsan, felszínesen kapkodod a levegőt, vagy lassan és mélyeket szippantasz a levegőből? Aki ide-oda kapkod, annak felgyorsul, és könnyen el is akadhat a lélegzete. Aki viszont ellazultan fekszik egy kertben, nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban veszi még a levegőt is. Ha fel akarod pezsdíteni erotikus fantáziádat, először is le kell lassítanod a lélegzetedet. Ettől a hangod is mélyebb, érzékibb lesz. Ez attól is függ, hogy a levegőt a mellkasunkból préseljük ki, vagy mélyen, ,"hasból” lélegzünk. A hasi légzés a beszédet is erőteljesebbé, meggyőzőbbé teszi. Tapasztalt énekesek és szónokok akár a medencéjükből (azaz érzékiségük központjából) is képesek beszélni, énekelni.

Nagy figyelmet kell fordítani a szájra is. Az ajkunk a test egyik legfontosabb erogén zónája. Ha ismered önmagadat, a saját testedet, tudod, milyen a szád. Mindennap látod a tükörben. Ha úgy érzed, keskeny, nem kell rögtön plasztikai sebész után kiáltani! Egy kis trükk a sminkkel, és vastagabb, csillogóbb, szexibb lesz az ajkad. Fedezd fel ajkad puhaságát. Gondolatban simítsd végig szád vonalát. Magadtól kezdesz majd egy érzéki csókról fantáziálni…

4. Önmagunk elcsábításának művészete
Nem mindig könnyű elcsábítani a kedvesünket. Aki képes önmagát megajándékozni néhány erotikával telített pillanattal, annak egyszerűbb dolga lesz másokkal is. Ha sikerült levetkőznöd kamaszkori élményeidből táplálkozó gátlásaidat, megajándékozhatod magad olyasmivel, amire valóban vágysz. Csábítsd el magad! Tetssz magadnak! Ha megteheted, fakóra mosott pólóidat adományozd egy segélyszervezetnek, és újítsd fel a ruhatárad – de ezúttal ne felejts el néhány selyemből, muszlinból és csipkéből készült ruhadarabot is beszerezni. Élvezd a selyem fehérnemű hűvös érintését a bőrödön. Amikor öltözöl, bátran simíts végig a melleden, a csípődön, a fenekeden. Rendszeresen tarts selejtezést a ruhásszekrényedben. Amit évek óta nem hordasz, azt inkább ajándékozd el. Tíz kínai trikó helyett vegyél inkább egy jobb minőségű, puhább anyagból készült darabot – meglátod, tovább is fogod hordani! Ne nyomorgasd a lábad kényelmetlen cipőkben. A magas sarok nyújtja ugyan az alakot, de a hátnak, a lábnak kifejezetten nem tesz jót a viselése. Attól lesz érzéki a járásod, harmonikus a kapcsolatod a környezeteddel, a talajjal, amin lépdelsz, ha könnyedén, szívesen mozogsz.

Kényeztesd érzékeidet, élvezz minden pillanatot. Vedd észre a frissen pörkölt kávé vagy a meleg kenyér mennyei illatát. Nézd meg közelebbről a virágokat! Mire emlékeztetnek? Csak nem valami érzéki formára? Ne fogd vissza képzelőerődet! A gondolataidat senki sem látja, nem kell szégyenkezned miattuk. Milyen a hálószobád? Biztosan szögletesen, praktikusan berendezett – a vasalódeszkával vagy a ruhaszárítóval a középpontban. Nem csoda, ha olyan távol állnak tőled az érzéki gondolatok! Néhány apró változtatás elég lehet ahhoz, hogy a szobát igazi kis édenkertté varázsold. Néhány gyertya, gondosan válogatott CD-gyűjtemény, egy lenge függöny vagy selymes tapintású ágynemű. Ne feledd, a háló a feltöltődésre való, ahol nemcsak aludni, hanem álmodni is szeretnél.

5. Milyen a fantáziád? Merre járnak a gondolataid?
Az egyes emberek fejében teljesen eltérő képek követik egymást, amikor valami szexire gondolnak. A nők sem csak gyengéd szeretőkről ábrándoznak. Az a legjobb a lelki szemünk előtt lejátszódó filmekben, hogy bármikor újra lejátszhatjuk, és kedvünkre alakíthatjuk azokat. Minél több érzéki izgalomban van részünk, a fantáziánk is annál élénkebben működik. Fontos, hogy érezzük jól magunkat, és ismerjük meg a valódi igényeinket. A szexualitás az evéshez és az iváshoz hasonlóan alapvető szükségleteink közé tartozik. Miért pont ez lenne az, amit elhanyagolunk? Enni és inni sem bűn – ha tartjuk a mértéket. Ugyanez igaz a szexualitásra is. Adj időt és teret az erotika szellemének. Kösd össze alapvető ösztöneidet: evés közben gondolj valami érzékire. Élvezd a friss málna ízét, a csokipuding tejes aromáját. Fantáziádnak senki és semmi sem szabhat határt.

Ha van kedved, vezess erotikus naplót. Írd fel, bármi is fusson át az agyadon. Jegyezd le, milyen képek, helyzetek, ízek, színek izgatnak fel, és milyen trükköket szeretnél a valóságban is kipróbálni. Játssz kicsit! Amikor a piacon a zöldségek, gyümölcsök közt válogatsz, engedd elkalandozni a képzeletedet. Olvasgass pikáns történeteket: találj időt és helyet, ahol nem zavar senki, és hagyd, hogy felizgasson a történet. Haladj lassan a szövegben, lásd magad előtt, ami le van írva.

6. Ábrándozz ébren – érezd magad kívánatosnak!
Ha te csábosnak gondolod magad, a hatás ellenkező nemű embertársaid körében sem marad el. Elmesélhetsz párodnak is néhányat az erotikus forgatókönyveid közül. Ez benne is feloldhat bizonyos gátlásokat, és a közös álmodozás igencsak izgalmassá válhat. Álomképeid egy részét azonban tartsd előtte is titokban – emlékezz rá, hogy a rejtélyességnél kevés dolog vonzóbb a férfiak számára. Ünnepeld érzékiségedet! Tölts el egy estét egyedül. Díszítsd fel a szobát virágokkal vagy illatos, színes gyertyákkal. Tegyél fel lágy, halk zenét. Vedd fel a legszexibb ruhádat, vagy maradj meztelen. Kényeztesd a tested kellemes érintésekkel. Engedd, hogy a boldogság elárassza a lényed, és hagyd szabadon szárnyalni a fantáziádat!


(nana)

2005.05.17

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok