HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Robotszex magányosoknak

t: 2195

Robotszex magányosoknak

Eddig az úgynevezett „valódi babák” szolgáltatták az ínyencséget az erotika piacán. A szilikonmellű kebelcsodák a megtévesztésig – megszólalásig? – hasonlítottak élő „testvérkéikre”, például Britney Spears-re, a popsztárra.

Egy nürnbergi repülőgép-szerelő, Michael H. azonban szemlátomást nem találta kielégítőnek pót-Britney hálószobai tevékenységét. Továbbfejlesztette hát a típust és megalkotta az első szexrobotot.

Az elektronikus baba nem csak szilikonból épül fel. A „bőre” alatt található gépezet még a szívverést és lélegzést is mímeli. „A robotnő távirányítással működik. Riszálja a csípőjét. Ráadásul orrán-száján szuszog is” – nyilatkozta a büszke fel-találó.

Andy baba – így hívják a szépreményű elektronikus menyecskét – igazi bombázó. A méreteit bármelyik topmodell elirigyelhetné. Kilencvenes kebelbőségéhez ötvenhat centis darázsderekat és nyolcvanhatos csípőt „örökölt” a feltalálótól.

Andy ára, sajna, egyelőre még borsos. Az alaptípusért 1,3 millió forintot kell leszurkolnia a vásárlónak. A fizetőképes kereslet igényeinek megfelelően a külleme átalakítható. Különleges kívánságokat is kielégítenek némi külön pénzmag fejében. A robotnyuszi haja, bőre színe, keble formája és mérete kívánság szerint, katalógusból választható.

Az elektronikus kéjhölgyet „atyja” mindennel felszerelte, ami csak szem-szájnak ingere. Van csiklója, G-pontja, és alkalmas orális szexre is. Amikor eljut a tetőpontra, a teste felforrósodik, csak a lábfeje marad hideg. „Olyan robotot teremtettem, amely alig különbözik az embertől” – dicsekedett a feltaláló.

(nana)

2005.05.17

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok