HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Kapcsolatok > Mi van a bugyiban?

t: 1419

Mi van a bugyiban?

James Green, egy szórakozóhelyen ismerkedett meg a már mostani feleségével, Kahtie-vel. A férfi romantikus és vallásos élete miatt, udvarlásai alatt egyszer sem szeretkezett a lánnyal, mondván, hogy a szexuális élet csak az esküvõ után, a nászéjszakán az igazi.

Az ismerkedésbõl eljegyzésre, majd esküvõre került a sor, és végre elérkezett a várva várt szerelmes éjszaka. De a forró szenvedély helyett James hatalmas megdöbbenéssel állapított meg valamit, újdonsült feleségével kapcsolatban.

Elmesélte, hogy miután lekerült a hölgyrõl a mennyasszonyi ruha, majd a csipkés melltartó, a bugyi következett. És ahogy benyúlt a selyem fehérnemûbe, nem egy mélyedést tapintott ki a vénuszdomb alatt, hanem egy igen csak méretes, kidudorodó himtagot.

Arról nem szólt a hír, hogy az új ara alsó vagy felsõ testrésze a természetes, vagy operált, vagy esetleg a természet látta el ezekkel a test tagokkal. De James elmondta, hogy azelõtt sosem vett észre semmit párján, bármikor bújt hozzá, vagy simogatta.
A válás végéig az ifjú pár egy lakásban élnek, és az alatt az idõ alatt, a házi asszony nagyon szeretné rávenni a férjét, hogy gondolja meg magát, és szeresse õt a továbbiakban.

Ha végül James mégis a szerelmet választja, akkor már csak azt kell eldöntenie, hogy az ágyban a férfi vagy a nõ szerepét akarja betölteni.

Tanulság? Ne várjunk a szex-el az esküvõ utánig! Sõt! A megismerkedés után mindenki igyekezzék kitapogatni a másik testén azt, hogy minden a helyén és rendben van-e. Ez a megoldás nem csak, hogy megnyugtató, de igen kellemes és kívánatos lesz.

(nice)

2005.07.19

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok