A lilakáposztát, a sárgarépát, a karalábét, a zellert, a kaliforniai paprikát és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk.
Hozzávalók:
1 fej lilahagyma
1 cs tortillalap
10 dkg lilakáposzta
2 szál sárgarépa
10 dkg zellergumó
1 db kaliforniai paprika
3 db újhagyma
5 dkg karalábé
1 fej hagyma
4 db mogyoróhagyma
1 db avokádó
3 dl tejföl
szőlőmag olaj
só, bors
Egy kevés olajon megdinszteljük a félfőre vágott hagymát, ízesítjük sóval, borssal, majd hozzáadjuk a mogyoróhagymát, a zöldségeket és a cikkekre vágott paradicsomot, majd összepirítjuk. Az avokádót megtisztítjuk, és a lilahagymával együtt összeturmixoljuk, majd ízesítjük sóval, borssal. A tortillalapokat megkenjük avokádókrémmel, ráteszünk egy-egy réteg tejfölt és a zöldséges ragut, meglocsoljuk olívaolajjal és 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
rtlklub.hu