HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Levesek és előételek > Kovászos uborka leves

t: 4330

Kovászos uborka leves

Hozzávalók:

20 dkg darált csirkemell
10 dkg füstölt sonka
1 l húslé
50 dkg kovászos uborka
2 g fokhagyma
6 dl joghurt
4 szelet toast
petrezselyem
bazsalikom
szerecsendió
kapor

bors

Egy tálban összekeverjük a ledarált csirkemellet és az apróra vágott sonkát, majd ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal és szerecsendióval. Az így kapott masszából gombócokat formázunk, majd húslében kifőzzük és félretesszük. Az uborkát a levével együtt fokhagymával, kaporral és petrezselyemmel ízesítve leturmixoljuk, majd összekeverjük a joghurttal. Az így kapott levest jól lehűtve gombócokkal és pirítóssal tálaljuk.


rtlklub.hu

2008.06.26

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok