HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Levesek és előételek

Ebben a levesben benne van minden karácsony íz és illat. Érdemes kipróbálni!
Fizikailag is és lelkileg is egyaránt feltölt minket egy finom húsleves.
A gesztenye fõleg az érzékeny nyálkahártyákra hat nyugtatólag. A levelébõl vagy a gyümölcsbõl készült fõzetet isszák a téli meghûlés idején.
Télen az egyik legkedveltebb, könnyen hozzáférhető csemege a finom, omlós, édes sült tök.
Ez a leves az aszalt szilvától és a mézes gombóctól olyan isteni.
Mezei és erdei szegfűgombát nagy mennyiségben gyűjtenek és árulnak országszerte. A szegfűgombák az A-vitaminon kívül az összes vitamint tartalmazzák.
Ezen a héten a folyékony kenyér, vagyis a sör lesz a receptek főszereplője.
Erre a hétre kukoricás finomságokkal készült a Receptklub szakácsa.
A leveses hét utolsó étele a cseresznyeleves, amit hidegen és brióssal ajánlunk.
Lázár ma egy újabb levest üt össze. Ismét igazi gyümölcsbombát készíthetünk.
A héten a levesek a főszereplők, íme egy újabb hűsítő és laktató finomság.
Aki még nem evett almalevest briósban, itt az ideje kipróbálni!
Hiába, ez az eperimádók hete, mert most még a leves is eperből készül.
A spárgát ma egy kis rákkal tettük izgalmasabbá.
Karfiolleves kicsit másképp. Kellemes kanalazgatást!

Első Előző Következő Utolsó