HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Gasztronómia

A tejszínes raguban ott gőzölögnek a sült csirkecombok, nem lehet neki ellenállni.
Sajtos-karfiolos-brokkolis tészta gőzölög ma a tányérodon. Mit szólsz hozzá?
A padlizsános tésztát egy kis csirkehússal és fetasajttal bolondítottuk meg.
Ez a húsétel ízletes, színes, mégsem növeszti a pocakunkat.
A sertéskaraj hirtelen kisütve heverészik a pikáns rizs ágyon. Nyugodtan zavard meg ezt az idillt!
A gyöngytyúk mellehúsát megsütöttük, mellé majonézes saláta dukál.
Valami apró finomságra lenne szükség, amit azért jó lenne, ha mégse a boltból hoznánk. Nos, itt a megfejtés. Egyéni, különleges. Igazi meglepetés!
A zöldségek szín kavalkádjától lesz izgalmas ez a finom sült csirkemell.
A grapefruit fanyar íze igazán különlegessé teszi ezt az ételt.
A csokoládé élénkít és boldoggá tesz, de fontos tudni, hol a határ
Ha marhával kezdtük a hetet, zárjuk is azzal! Íme egy tonhallal megspékelt különlegesség.
Mostantól a salátáról garantáltan nem csak a tojásos nokedli jut majd eszükbe.
A spanyol konyha egyik kiemelkedő ételkülönlegességének a receptjét osztjuk ma meg Önökkel. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Mai húskülönlegességünkhöz köretként, sült burgonyát vagy burgonyakroketteket, szomjoltónak pedig, egy minőségi félédes, fehérbort ajánlunk a figyelmükbe.
Hátszínszeletek fokhagymával és szardellával. Finom falatok a hét első napjára.

Első Előző