HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Gasztronómia

Három sárgarépás étel
A 80-as évek elején volt Gyulán egy vendéglátóüzletem, ahol a népszerű fásburgert árultuk. Akkor még a hamburger kuriózumnak számított. Én „Fásy-tottam" a receptet.
Zöldséges túrókrém
Sütőtökös rizottó kacsamellel
Nincs több unalmas vasárnapi ebéd, ha a rántott húst nem a hagyományos módon készíted el! Adunk ehhez néhány hasznos tippet, sőt, a szezámbundás pulykamell és a sajtos-sonkás karaj receptjét is eláruljuk.
Ezen a héten is krémlevest ajánlok, amihez különösen illik a pirított zsemlekocka. Főételnek magyaros csirkemájat javaslok párolt rizzsel, amely nagyon gyorsan és könnyen elkészíthető. Desszertként látványos Bounty szeletet kínálok, amit első ránézésre nehéznek tűnik elkészíteni, de igazából nagyon is könnyű. A mai menünk 1420 kcal/fő értéket tartalmaz. Jó étvágyat kívánok! Fásy Ádám
Zöldséges túrókrém
Az ételek elkészítéséhez sok sikert, az elfogyasztáshoz jó étvágyat kívánok!
A rekkenő augusztus végi hőség után jólesik egy hideg gyümölcsleves, amelyet illatosan készítettem el. Hűséges Olvasóim számára ismeretes, hogy szeretek biomangalica-hússal dolgozni. A szűzpecsenye az egyik kedvenc húsfélém, mert nagyon sokféleképpen és gyorsan lehet belőle ételt készíteni. A mai menüben egyszerűen befontam, mint egy kislány copfját, és úgy sütöttem meg. Befejezésül álmaim krémesével szeretném boldoggá tenni mindenki számára a vasárnapi napot. Jó étvágyat! Fásy Ádám
Sonkás tészták mindenkinek
Nem kell tovább keresgélniük a megfelelő fehérjeforrás után azoknak, akik vegetáriánusok vagy éppen csak megunták a különböző húsok fogyasztását.
A nyári melegben milyen jólesik a könnyű, hideg erdei gyümölcsleves! Főételnek mangalicasültet kínálok, amit gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni. Mellé – kedvenc köretemet – burgonyalepényt tálalok. Desszertként túrós süteményt javaslok.
Kedves Olvasó! Ígéretemhez híven folytatom a bionyersanyagokból készült ételek ajánlását. Ma is olyan ízletes menüt állítottam össze, amelyet gyorsan el lehet készíteni. A zöldbabkrémlevest illatos pirított mandulával tálalom. Főételnek szürkemarha borjúból készítettem ételt, vargánya gombával megbolondítva. A nyári melegben üdítően hat a jégágyban lehűtött dinnye. A vasárnapi menü 1200 kcal/fő értéket tartalmaz. Jó étvágyat kívánok!
Mint a Bio Agrár Kultúra Egyesület nagykövete örömmel osztom meg szakmai tapasztalataimat. Az őshonos magyar állatok húsát az igazán egészséges élelmek között tarthatjuk számon. A szürkemarha és a mangalica húsából különösen szeretek ételeket készíteni. Ezen a héten egy igazi hagyományos ételt ajánlok, a szürkemarha­gulyást. A kiadós leves mellé az Aquaworld cukrászai friss cipót sütöttek. Desszertként idei gyümölcsből, eperből készítettem édességet. A menünk 850 kcal/fő értéket tartalmaz. Jó étvágyat kívánok!
Süssön a szabadban! Több tucat fogás közül válogtahat a csütörtökön megjelenő receptmagazinban

Első Előző Következő Utolsó