HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Egytál ételek

A hét slágere a sárgarépa. Ha szereted husival, teszteld le a mai fogást!
A fasírtot a vegetáriánusok is ehetik. A héten a sárgarépa van terítéken.
Az alábbi olasz spagettink mellé tejszínből, szalonnából, parmezánból, és friss petrezselyemből készítünk mártást.
Ma a vegetáriánusoknak kedvezünk ezzel a finomsággal.
A borsos, mentás, chilis marhahúsból készült nyársak mellé egy egzotikus salátát kínálunk.
A török paradicsomból csodás ételeket készíthetsz. A mai finomsághoz is szükséged lesz egy szép példányra.
A csirkemellekből 16 csíkot vágunk. Minden csíkot egy baconbe feltekerünk.
Bár Valentin-nap már elmúlt, egy kényeztető meglepetés mindig jól esik. Ezzel az ínycsiklandó vacsorával biztos lehetsz a sikerben.
A meleg előételben az a jó, hogy enyhíti egy picit az éhséget, és tovább csigázza az étvágyat. A cukorborsó szarvasgombával cuki kis párosítás, friss, zöld és kímélő. Nem érdemes belőle teleenned magad, mert ami követi, az egy nagyon fenséges fogás: bárányborda zöldfűszeres vajjal, burgonyával.
Az articsókát tésztával és tejszínes mártással tettük még izgalmasabbá. Művünk remekül sikerült.
A húson a zsálya, a salátán a jó sok hagyma dominál. A karaj a fehérbortól, a köret a feta sajttól még izgalmasabb.
A brazilok minden ételt nagyon színesen szeretnek. A mai menü se lesz sápatag.
A bélszínt bedörzsöljük sóval, megkenjük mustárral és olajba helyezzük, majd pár órát állni hagyjuk.
Ilyen a hús és a zöldség tökéletes párosítása!
Az aszalt szilvát beáztatjuk a vörösborba. A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.

Első Előző Következő Utolsó