HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Salátabár

Az uborkát és az almát felkockázzuk, és egy tálban összekeverjük a kaporral.
Csirkemell, és kétféle hagyma, ezután ne menjünk randira!
A szójacsíra szójababból készül. Otthon is elő lehet állítani. Friss, fiatal szójababot félórát vízben áztatunk, majd tálba, nedves vattára tesszük. Fóliával, lefedjük, sötét helyre tesszük.
Vendégváró étel, pár perc alatt elkészül és rögtön tálalható.
Csirkemell édesen és csípősen, magokkal és gyümölccsel.
Darált sertés- és marhahús jól átsütve petrezselyemmel, mindez paradicsomba töltve.
A mai napon szintén egy könnyű salátát ajánlunk, viszont nem munkanapokra. Amellett, hogy laktató, a markáns ízek elfeledtetik velünk, hogy a húst száműztük a tányérunkról.
A földimogyorón kívül azért még van jó néhány finomság ebben az ételben: lilakáposzta, cikória, narancs és kakukkfű.
Íme egy ízletes saláta, nem csak vegetáriánusoknak.
Mai ajánlatunk egy könnyen elkészíthető tavaszi saláta. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Salátáddal garantáltan jól laksz, ha csirkehússal és kenyérkockákkal spékeled meg.
Világszerte hódítanak a ropogós saláták finom öntetekkel, mi sem menekülhetünk előlük! A magyarok egyelőre még csak a "barátkozás fázisában" vannak, de szerencsére egyre többen esznek friss zöldeket. Nálunk a saláta köret, de lehet, hogy valamikor önálló fogássá növi ki magát. Minden lehetséges!
Az egészséges étkezés velejárója a bőséges salátafogyasztás. Nyersen, vagy párolva, ki hogyan kedveli, úgy fogyassza, de lehetőleg mimnél gyakrabban és minél többfélét.
A mediterrán konyha sikeresen használja fel évszázados, sőt évezredes gasztronómiai hagyományait, mégis alapvető alkotóelemei révén kellően modern és megfelel napjaink egészséges, koleszterin- és zsírszegény táplálkozásának.
Üde ízek Az egészséges étrendhez hozzátartoznak a vitamindús zöldfélék

Első Előző Következő Utolsó