HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Egytál ételek

Ezúttal a húsimádóknak kedveskedünk a recepttel.
A hét a főzelék jegyében telik, most a cukkínis zöldbabfőzeléket kóstolhatjuk meg.
Az indiai konyha különlegessége a változatos fűszerezésben rejlik.
A mai menüben egy grillezett finomság szerepel, természetesen nyársra tűzdelve.
A krumplifőzelékhez remekül illik a fasírt, melyet most tojással tölthetünk meg.
A klasszikus zöldborsófőzelékhez ezúttal tükörtojást ajánlunk.
Íme egy újabb szendvics, ami egyben könnyen elkészíthető vacsora is.
Lecsó sült húsba tekerve.
A bárány húsának igazi karakteres ízt ad a kakukkfű. Hozzá egy kis pirítóst ajánlunk, természetesen hagymával.
Lasagnét készíthetünk úgy is, hogy a húst zöldésgekkel és spenóttal helyettesítjük.
A baconbe tekert húshoz paradicsomos, parmezános spagettit ajánlunk.
Ahány tészta, annyiféle elkészítési mód. Ma a pasta-imádóknak kedvezünk.
Aki a távol-keleti ízeket kedveli, annak ma érdemes figyelni.
Bárányhús hagymával és padlizsános krumplival- ebből mindenki kér majd.
Ezúttal egy igen pikáns és csípős változatban kerül az asztalra a sárgarépa.

Első Előző Következő Utolsó