HIRDETÉS
HIRDETÉS

Repülés Totyával - 1. rész


2005.03.02 15:59

 

 

 

Repülés Totyával - 1. rész

Sziasztok, szeretettel üdvözlök mindenkit a honlapon és külön köszöntöm a repülés szerelmeseit!
Utas reptetés, pilótaképzés, légi fotózás, transzparens vontatás, mezőgazdasági gócpontok felderítése, légi ellenőrzőrepülés, reklámozás!
Sétarepülés, pilótaképzés, légi fotózás
Tel: 06 70 3 624 145
Totya

2004

A levegőből, már messziről látni a placcot!

Totya számtalan kupa és oklevél büszke tulajdonosa melyeket repülési eredményei révén érdemelt ki. A képen az egri versenyről hozta el a megtisztelő díjat!! (azóta is keresik!!))))

Kedves sporttársak, repülésrajongók, érdeklődők!
Elöljáróban szeretném ismertetni veletek, hogy motoros sárkányrepüléssel tizenkét éve foglalkozom, előtte pedig helikopterrel repültem.

A sárkányrepülésen belül utas reptetéssel, pilótaképzéssel, légi fotózással, transzparens vontatással, mezőgazdasági gócpontok felderítésével és légi ellenőrzőrepüléssel foglalkozom.

Pilóta avatás.

Nagy tisztelettel és szeretettel ajánlom a figyelmetekbe Totya barátom szolgáltatását, hiszen nagy tapasztalattal rendelkezik, megfontolt, alapos, és biztos kezű pilóta.
Azon kívül egy nagyszerű barátra tehettek szert, ha vele megismerkedtek!

Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy a nyári hónapokban Tihany és Balatonfüred között repültetek, repülök, ha szeretnétek ellátogatni hozzám június elsejétől itt meglátogathattok és elbeszélgethetünk a repülésről, de természetesen repülhettek is ha szeretnétek.

Ajánlom a délutáni órákat 17 órától sötétedésig....

KÖVETKEZŐ OLDAL