HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Levesek és előételek > Epres-barackos leves

t: 2681

Epres-barackos leves






Hozzávalók:

30 dkg eper
1 ü sárgabarackbefőtt
10 dkg kristálycukor
1 db citrom
1 db lime
2 dl tejszín
4 tojás fehérje
őrölt fahéj
menta


A befőtt levét egy edényben lime, valamint citromhéjjal és fahéjjal ízesítve felforraljuk, hozzáadjuk a feldarabolt epret, a barackot és a tejszínt, majd készre főzzük és végül megszórjuk apróra vágott mentával. A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd őrölt fahéjjal ízesítve sütőlapra tesszük, és 180 fokon megsütjük. Az elkészült levest a fahéjas habbal díszítve tálaljuk.

rtlklub.hu

2007.05.22

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok