Hozzávalók:
60 dkg tengeri halfilé,
4 dl joghurt,
20 dkg sajt,
bazsalikom,
salátakeverék(1 db paprika, 1 db paradicsom, 1 db kígyóuborka, jégsaláta, madársaláta (zöldsaláták ízlés szerint),
balzsamecet,
só,
bors,
rózsabors
Elkészítése:
A halat fűszerezzük, serpenyőben elősütjük. Rátesszük egy tányérra, a joghurtot ráöntjük. Sajtot reszelünk a tetejére, és betesszük a sütőbe.
Amíg a sajt rápirul a halra elkészítjük a salátát, amihez a zöldségeket felaprítjuk, összekeverjük, majd balzsamecettel felöntjük. Ennyire gyorsan el lehet készíteni.
(hirado.hu)
Linkajánló:
RECEPT ABC,
Alternatív
gyógymódok,
Egészség, orvos,
Táplálékkiegészítők,
Szépségápolás, bio,
vegetáriánus