HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Joghurtos hal kevert salátával

t: 5647

Joghurtos hal kevert salátával









Hozzávalók:


60 dkg tengeri halfilé,
4 dl joghurt,
20 dkg sajt,
bazsalikom,
salátakeverék(1 db paprika, 1 db paradicsom, 1 db kígyóuborka, jégsaláta, madársaláta (zöldsaláták ízlés szerint),
balzsamecet,
só,
bors,
rózsabors

Elkészítése:

A halat fűszerezzük, serpenyőben elősütjük. Rátesszük egy tányérra, a joghurtot ráöntjük. Sajtot reszelünk a tetejére, és betesszük a sütőbe.
Amíg a sajt rápirul a halra elkészítjük a salátát, amihez a zöldségeket felaprítjuk, összekeverjük, majd balzsamecettel felöntjük. Ennyire gyorsan el lehet készíteni.

(hirado.hu)

Linkajánló:


RECEPT ABC,
Alternatív
gyógymódok
,
Egészség, orvos
,
Táplálékkiegészítők
,
Szépségápolás
, bio,
vegetáriánus



2006.10.11

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA
Joghurtos hal kevert salátával
Joghurtos hal kevert salátával

Legfrissebb magazinok