HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Sörös csirke

t: 1868

Sörös csirke

A csirkemájat átsütjük, felöntjük sörrel, majd a sok finomságot beletöltjük egy egész csirkébe.


Hozzávalók:


2 fej vöröshagyma
30 dkg csirkemáj
1 db zsemle
1 db csirke
2 db tojás
2 dl sör
petrezselyem
majoránna
kakukkfű
só, bors
olaj

A finomra vágott hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a feldarabolt májat, a beáztatott zsemlét és a sört, majd ízesítjük sóval, borssal, majonannával, kakukkfűvel, valamint petrezselyemmel és megpirítjuk.

Mikor a máj megpuhult, felöntjük sörrel, hozzáadjuk a tojásokat és összeforgatjuk. A csirke hasüregét sóval, borssal ízesítjük, majd a májas ragut a bőre alá töltjük. Tűzálló tálba tesszük, mellétesszük a cikkekre vágott hagymát, meglocsoljuk olajjal, és sörrel, majd180 fokos sütőben 1,5-2 óra alatt készre sütjük.

rtlklub

2007.10.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok