HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > ÉLETMÓD > Fogyókúra > Az alakfaragás alapjai

t: 1242

Az alakfaragás alapjai

Hogyan válhat belőled „alakfaragó művész”? Ha megtanulod, és sikeresen betartod a zsírégetés legfontosabb alapszabályait. A szép karcsú alak titka: A haszontalan kalóriákat cseréld le olyan természetes táplálékokra, melyek maximális fordulatszámon tartják az anyagcserét. Az egészséges étkekből pedig minimum napi négyszer falatozz! Kutatások bizonyítják, hogy akik naponta ötször esznek kis adagokat, nem kapkodnak magukra feles kilókat.

Csak akkor lesz sikeres a diéta, hogyha szívesen, nem kényszerből nyeled a kalóriaszegény falatokat, ügyesen hozzászoktatod magad a zsírégető étrendhez. Ne vonj meg semmit se a szádtól, csak arra figyelj, telített zsírok helyett inkább telítetlenekkel készítsd el a menüt. A rostban gazdag tápok legyenek gyakori vendégek a tányérodon, hiszen segítenek legyűrni éhségedet, remekül telítenek, és még az anyagcserét is serkentik.

Lassan egyél, tovább fogysz. Ha komótosan eszel, kevesebbet kívánsz. A reggeli étkezés a legfontosabb, hiszen ez indítja be az anyagcserét, érdemes rá időt szánnod. Milyen ételek tarkítsák még a napodat? Gyümölcsök, zöldségek, halak, sovány húsok, zsírszegény tejtermékek, tojás, teljes kiőrlésű gabonából készült péksütemények, tészták, zabpehely, szója, hidegen préselt növényi olajak. Legalább két liter folyadékot szívj magadba, szénsavmentes ásványvíz és cukor nélküli tea formájában! Készítsd az asztalodra a napi adagodat, így nem feledkezel el arról, hogy mennyit is kell innod.

hirado

2007.01.18

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok