HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Savanyú káposzta ebédre és vacsorára

t: 2364

Savanyú káposzta ebédre és vacsorára

Mai receptünk kicsit más mint a többi, elsősorban a fogyókúrázóknak szeretnénk kedveskedni. Egy ebédet és egy vacsorát ajánlunk a figyelmükbe, aminek az alapja a savanyú káposzta. A recept végére feltüntettük az étel által tartalmazott kalóriát. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Ebéd:
Kolbászos savanyú káposzta:

Négy fej hagymát meghámozunk, és olajban megdinszteljük. Majd adjunk hozzá 30 dkg savanyú káposztát. Dobjon rá 1 szem összetört borókabogyót és egy pár szem köménymagot, és öntse fel egy csészényi húslével. Pucoljon meg 2 szem krumplit, vágja fel kockákra és tegye a káposztához, majd bolondítsa meg 6 dkg felkockázott füstölt kolbásszal, majd alaposan párolja össze.
Kalória:350

Vacsora:
Savanyú káposzta ananásszal:

Villával lazítson fel 20 dkg savanyú káposztát, vágjon össze 2 karika ananászt, 5 dkg edami sajtot és tegye a káposztába. Keverjen hozzá 2 teáskanál olajat. Salátaleveleken tálalja.
Kalória:355

nice

2006.03.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok