Hozzávalók:
60 dkg sertéshús,
1 fej vöröshagyma,
2 db zöldpaprika,
10 dkg póréhagyma,
10 dkg gomba,
1 kiskanál szódabikarbóna,
2 dl olaj,
4 db nagyobb héjában főtt burgonya,
15 dkg majonéz,
5 dkg ketchup,
2 cl brandy
Elkészítése:
A sertéshúst késsel durvára összevágjuk, hozzáadjuk a finomra vágott póréhagymát, zöldpaprikát, gombát, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük a szódabikarbonát, és a hűtőszekrényben kb. egy órát pihentetjük.
Lepény alakúra formázzuk, a karikára vágott főtt burgonyával, hagymakarikával szép lassan megsütjük.
A majonézhez hozzákeverjük a ketchupot és a brandyt, és ezzel a szósszal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
hirado