HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Barackos rákkoktél

t: 2888

Barackos rákkoktél

Hozzávalók:

4 db őszibarack
2 ek méz
2 ek szőlőmagolaj
6 db sárgabarack
2 db piros kaliforniai paprika
1 db friss gyömbér
1 db lime
20 dkg királyrák
1 ek olívaolaj
4 szelet toast
bazsalikom
só, bors

Az őszibarackot feldaraboljuk, majd megszórjuk finomra vágott bazsalikommal, meglocsoljuk mézzel. Egy serpenyőben felforrósítjuk a szőlőmagolajat, megforgatjuk benne a kockára vágott sárgabarackot, majd hozzáadjuk az apróra vágott kaliforniai paprikát és gyömbért, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal és limelével. A rákokat sóval, borssal ízesítjük, majd olajon megpirítjuk. Az elkészült rákot a forró sárgabarackkal és a bazsalikomos sárgabarackkal összeforgatva tálaljuk. Mellé pirítóst kínálunk.

rtlklub.hu

2008.07.17

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok