Hozzávalók:
1 db fogas
4 db alma
4 ek méz
20 dkg dióbél
Zsemlemorzsa
Fűszerpaprika
3 db főtt burgonya
A halat kívül-belül besózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a fűszerpaprikával és megforgatjuk benne a halat. Az almák tetejét vágjuk le, a magházat távolítsuk el. A diót apró darabokra vágjuk, összekeverjük a mézzel, fahéjjal és reszelt citromhéjjal, valamint egy pár csepp citromlével ízesítjük. A mézes masszát a maghát helyére töltjük, az almák tetejét visszahelyezzük, és 10-15 perc alatt grillrácson megsütjük. Ha megsült felkarikázzuk és tálra rendezzük. A főtt burgonyákat felkarikázzuk és olajban megsütjük, majd az almakarikák mellé tálaljuk. A sült halat a burgonyákra tesszük.
rtlklub.hu