HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Fogas dióval töltött sült almával

t: 2937

Fogas dióval töltött sült almával









Hozzávalók:

1 db fogas
4 db alma
4 ek méz
20 dkg dióbél
Zsemlemorzsa
Fűszerpaprika
3 db főtt burgonya

A halat kívül-belül besózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a fűszerpaprikával és megforgatjuk benne a halat. Az almák tetejét vágjuk le, a magházat távolítsuk el. A diót apró darabokra vágjuk, összekeverjük a mézzel, fahéjjal és reszelt citromhéjjal, valamint egy pár csepp citromlével ízesítjük. A mézes masszát a maghát helyére töltjük, az almák tetejét visszahelyezzük, és 10-15 perc alatt grillrácson megsütjük. Ha megsült felkarikázzuk és tálra rendezzük. A főtt burgonyákat felkarikázzuk és olajban megsütjük, majd az almakarikák mellé tálaljuk. A sült halat a burgonyákra tesszük.


rtlklub.hu

2008.04.04

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok