HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Párolt fogas

t: 2717

Párolt fogas

A halas finomságokat soha nem lehet megunni.Ezúttal tekercseket készítünk.



Hozzávalók:


50 dkg fogasfilé
1 db édeskömény
1 db citrom
2 db piros kaliforniai paprika
2 db sárga kaliforniai paprika
2 db zöld kaliforniai paprika
1 db póré
2 ek olívaolaj
1 ek cukor
4 g fokhagyma
2 ek szójaszósz
snidling
só, bors

A hal bőrét leszedjük, majd megszórjuk sóval, borssal, finomra vágott fokhagymával, snidlinggel, és meglocsoljuk citromlével. Ráhelyezzük a csíkokra vágott kaliforniai paprikát, és édesköményt, majd feltekerjük, ráteszünk egy szelet citromot és gőzben megpároljuk. A maradék paprikát a póréval együtt olívaolajon megpirítjuk, ízesítjük cukorral, a snidlinggel, és a fokhagymával, majd meglocsoljuk szójaszósszal és citromlével és készre pirítjuk. Az így kapott zöldségekkel tálaljuk a haltekercseket.

Blikk

2008.01.30

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok