HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Rákfarok leves

t: 3358

Rákfarok leves






Hozzávalók:

40 dkg scampi
2 dl fehérbor
3 dl víz
1 kis kanál liszt
2 gerezd fokhagyma
petrezselyem
olívaolaj
Só, bors

A rákokat megtisztítjuk, húsát félretesszük. A megmaradt részeket egy edényben kevás olívaolajon megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, felöntjük vízzel és fehérborral,majd 20 perc főzés után leszűrjük.

Egy serpenyőben olívaolajat forrósítunk, megpirítjuk rajta a lisztet, a zúzott fokhagymát, és az apróra vágott petrezselymet, majd hozzáadjuk a sóval, borssal ízesített rákhúst és készre sütjük.

Az elkészült levest tányérba merjük, majd belehalmozzuk a rákokat.


rtlklub.hu

2007.06.22

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok